Härliga lördag!

Vi har snart varit här i två veckor nu vilket känns rätt overkligt på något sätt. Det känns verkligen som så mycket längre. I och med att man kastades in i en helt ny stad och var tvungen att ta in så mycket ny information på så kort tid så är nog det anledningen till att det känns som så mycket längre.

Gårdagens kväll blev en rätt lagom skön tillställning där umeå gänget stod för matlagningen.. Så alla ni norrlänningar som läser bloggen (Johan F, Nils N m.fl.) kanske kan gissa vad det bjöds på... En riktigt hemmalagad Paltmåltid med tillhörande paltkoma som efterrätt. Får lov att säga att det faktiskt smakade rätt bra även för en skåning.

Efter denna superba måltid blev det vin och kortspel. Först Cleaner and president, chigago, sedan kom någon på den briljanta idén att köa texas hold ém. Problemet var att vi inte hade något att spela med varpå Mauritz (umeåstudent) går fram till köksskåpet, lavar fram en stor rispåse och häller på bordet. Sagt & gjort så blev det texas holdem med ris som insats. Gårdagens skämt blev således..... All Rise... (otroligt lågt skämt även för en STEN).

Mitt rum börjar också sakta ta sin form och börjat faktiskt bli väldigt mysigt, även om heltäckningsmattan från kalla kriget fortfarande är kvar. Vet inte om jag har skrivit det i tidigare blogginlägg men ett av universitetets bibliotek ligger mitt över gatan vilket betyder att jag ibland kommer åt det nätverket. Gratis är bra, men betyder också att anslutningen inte är den bästa.
 
Nu så ska vi iväg till scmetzingen i det härliga regnet, men lovar att hålla er uppdaterade. Bilder kommer även kanske redan imorgon...


Puss & Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0