3 veckor kvar!

Ja, det är rätt så bra sjukt att vi har varit utomlands här nu i nästan ett år och snart är jag hemma igen. Det känns mycket bra, även om det kommer bli trist att lämna livet här. Men tänk!! Nu kan jag äntligen betala med kort, slippa heltäckningsmatta, bratwurst och annat tyskt påhitt. Det värsta kommer vara att anpassa sig till att alla pratar svenska vilket i sin tur innebär att alla kommer förstå vad det är man pratar om. Här nere så kan man snacka så mycket skit man vill, vilket nog kommer ta någon vecka eller så att anpassa sig till.

Just nu är det fullt ös med tentaplugg samt att jag jobbar kvällar lite då och då. Inte så värst jättemycket så klarar av plugg samtidigt utan större svårigheter. 2 tentor nästa vecka sen 2 veckan därpå sen den 16 Juni så går flyget till Stockholm =)

Kära mor fyllde för drygt 2 veckor sedan 50, vilket firades med att dem alla kom ner hit samt att Lisa hade kommit hem ifrån staterna och en helg i Mosel blev firandet. Helt fantastiskt vackert, med god mat och dryck och härliga utlfykter.

Skriver mer snart igen vid motivation.
 

Yiihaow! =)

Efter veckor med intensivt pluggande så blev det dags för besökandets period. 

Förra helgen kom Nisse och Sara förvi och om våra upptåg är det för sent att skriva om nu men nisses blogg sammanfattade det bra =)

När Nisse och Sara hade lämnat så var det dags för Johan Olsson från förra terminen att ämna Mannheim ett besök och tyvärr hade vi väl lite väl mycket i skolan så hann inte träffas jättemycket men många skratt och lite goa drinkar samt en utgång i Tisdags hann vi med. 

Idag, lördag så kom Martina, Jesper och Åsa på ett kort finbesök och vi hann med både lite av Mannheim men även Heidelberg där vi åt och drack gott även där. Var kul att träffa de igen =) 

Och faktum är att om bara ungefär 8 h så kommer älskling min äntligen hem ifrån andra sidan kontinenten... Om jag kan sova!?! tveksamt men härligt ska det bli. 

På fredag sen så är det dags för nästa besök då Mor, Kent, Syster och hennes kille kommer ner och då bär det av till Moseldalen för goda viner (Riiiiiesling) och mat (Leberknödel?) 

Så det lite av vad som har och händer här nere.

/Mattias