Heidelberg och Pub Crawl!

Good morning!

Igår var en toppen dag med stålande sol och värme som ej krävde vinterrocken. Planerna för gårdagen var att ta the Tramp, (spårvagnen) till den sagda underbart vackra staden Heidelberg.

Och vackert, jo det var det verkligen.. Man tänkte både en och två gånger om man verkligen hade hamnat i rätt pluggstad då även heidelberg är en stor studentstad. Men efter mycket eftertanke så kom vi fram till att det gott och väl räckte bra att endast ha 30 minuter till staden.

Staden är en gammal stad med mycket historik, det är vad vi har hört även en av få städer som inte blev så attackerad under andra värlskriget vilket gör att många äldre byggnader fortfarande står kvar. Bilder kommer nog på facebook så småningom.

Samtalsämnena under denna dagen gjorde också sitt till en trevlig dag.. Alltifrån, långt under bältet humor till hur världens problem skulle lösas. Kvällen avslutade vi på vårat favorithak Goya, lite Platå atmosfär med goa drinkar och finöl.


Och sen så kommer vi till Pub Crawl som jag ännu inte nänmt i bloggen. Detta event hölls nu senast i Tisdags och handlar om att man går runt till fem olika pubar, en öl på varje ställe samt en massa shot mellan de olika ställena.. Ni som vet vad fulsprit är förstår nog också hur vi verkligen halsade i oss shotsen.... Kvällen slutade som ni säkert nu kan gissa.. 50 tyskar och 50 olika överförfriskade nationaliteter stod och dansade till 90 -tals disco... 


Ikväll så är det schlossfest på universitet.. Ett stort event, kanske lite som Kalasmottagningen fast ordentligt mycket pampigare med Jazzband, öltält, dresscode kavaj.. vilket i tyskland betyder jeans med en svart t-shirt...

See you later.. 

Bye bye

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0