Bibblan...

...Med utsökt över ett blüsigt och regnigt Rhen. Usch, för att sitta och plugga en dag som denna. Läser just nu om det tyska arbetarfacken och kommer fram till att det är en enda soppa. Ungefär som i Sverige med andra ord.

En liten parantes om dagens Di.se: vem f-sen bryr sig om att Lundby wedin sitter pa 25 olika styrelseposter. Lat henne jobba so mycket hon känner för det. Men det är klart.. I Sverige ska alla tjäna lika mycket.
Debatten skapar dock en effektivitetsgranskning av systemet vilket säkerligen kan behövas.

Ska fortsätta läsa artiklar  nu.

"Det största problemet inom sociala grupper är att alla hela tiden jämför sig med varandra, men vem har sagt att jag är du?"


/matte

Kommentarer
Postat av: Sara

Heej Mysmatte, jorå det har jag, men idag började jag med en ny på www.xit.nu ett nöjesmagasin. Här är allting bara bra, hoppas allt är bra i Mannheim också, jag satsar på att komma o hälsa på efter påsk någongång!



Haha ägg-kursen... Vi skulle, med hjälp av två sub teams i barcelona o kanada, bygga en grej som skyddar ett ägg från att gå sönder om det faller fem meter. Handlade ju inte så mkt om själva grejen utan om samarbete o kommunikation, virtuellt, multikulturellt o över tidszoner. Ägg-skyddarna skulle se identiska ut och vara gjorda av exakt samma material, det material vi blivit tilldelade. Sen byggde alla en varsin i alla tre länder efter vår gemensamma ritning. Garvade som fan när vi stod o klippte o klistrade, då kändes det inte riktigt som en universitetsutbildning direkt ;)

kram från linz

2009-03-25 @ 20:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0